Okulumuz Hakkında

Karapürçek Mahallesi 2. Cadde No1 Altındağ/ANKARA
Altındağ Belediyesi  Anaokulu Fotoğrafı

VİZYON

VİZYONUMUZ Temelinde sevgi, şefkat, güven, dengeli beslenme ve temizlik unsurları olan okulumuz, 36-72 aylık çocukların tüm gelişim alanlarına yönelik,, yaparak yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak,, onlara sevgi, saygı, işbirliği, sorumluluk,, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmayı, Atatürk, vatan, millet, bayrak,, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve hoşgörülü bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiştir.

MİSYON

MİSYONUMUZ Türk milli eğitiminin temel ilkeleri doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kişilikli, özgüveni tam, kendisine ve çevresine saygılı, milletine faydalı bireyler yetiştirmenin temellerini atmak. Eğitim kalitemiz ile çevre tarafından tercih edilen bir anaokulu olmak.

ISO9001, BEYAZ BAYRAK, BESLENME DOSTU

Öğretmen